marți, 10 februarie 2015

Planul de carieră ENERGAZ 2015



Planul de carieră ENERGAZ 2015

Având o activitate bazată atât pe înscrieri, cât și pe contracte, îți voi descrie aici planul de carieră din înscrieri, cel din contracte rămânând nemodificat.
1. - odată înscris pe site, ești membru care are un cod și acces la materialele informative, la documente și la secțiunea de casnici și non-casnici.

2. - când ajunge la companie un contract din partea ta, fie de casnic, fie de non-casnic, vei fi activat AUTOMAT pe poziția de agent, adică poți încheia contracte (casnici și non-casnici) și  vei primi comision pentru activitatea ta. Poți avansa la poziția de partener prin achitarea taxei de 120 lei.
3. - achiți cei 120 lei în contul Evolution Incorporated Group de la Banca Raiffeisen și devii partener = construiești echipă, avansezi rapid în carieră și câștigi comision atât pentru contractele personale, cât și pentru cele încheiate de echipa ta.

Următoarea resetare a sistemului: 31.03.2015.

Cariera pentru parteneri:

Consilier = niciun target = 10 lei pentru fiecare partener înscris direct

Coordonator = 30 parteneri noi lunar, cu echipa = 30 lei / partener direct + 20 lei / partener în echipa sa

Regional = 10 coordonatori în echipă și minim 300 parteneri noi, lunar, cu echipa sa = 40 lei / partener direct + 30 lei / partener în echipa sa + 10 lei / partener în echipele coordonatorilor săi

Național = 1000 parteneri noi, lunar, cu echipa sa = 45 lei / partener direct + 35 lei / partener în echipa sa + 25 lei / partener în echipele coordonatorilor săi + 5 lei / partener în echipele regionalilor săi

Așa că, dacă dorești să te califici la oricare dintre pozițiile superioare, te rog să-i comunici acest lucru coordonatorului tău sau direct la firmă, pentru a fi susținut(ă) pentru a-ți atinge mai rapid obiectivele.
Felicitări coordonatorilor pentru luna ianuarie:

    Mihai Cardaș - Fălticeni
    Elena Cardaș - Fălticeni
    Milania Adochiței - Suceava
    Dumitru Ciocan - Bacău
    Camelia Crăciun - Galați și Brăila
    Bogdan Naidin - Iași
    Enea Moldovan - Târgu Mureș
    Ionel Dorneanu - Constanța

În luna ianurie te poți califica și tu pentru a fi printre noi, cei care am decis că dorim să avem rezultate extraordinare din această reformă.
Noutățile de la ședința coordonatorilor

Ședințele coordonatorilor sunt întruniri cu toți coordonatorii și regionalii ENERGAZ, întruniri care au ca scop rezumarea activității pe luna anterioară și rezolvarea situațiilor apărute, pentru a putea îmbunătăți continuu sistemul și a asigura succesul acestui proiect.

Cu siguranță ai observat că până acum am apărut o serie de modificări ale sistemului de lucru și, ca să-l citez pe unul dintre partenerii din echipa noastră: "sistemul și regulile actuale sunt total diferite (ca să folosesc o exagerare a sa) față de ce știam în iunie, când m-am înscris". Adevărul este că am evoluat foarte mult de atunci. În iunie abia încheiam 1 contract de non-casnici pe săptămână, astăzi avem o medie de 20 de contracte de non-casnici / pe zi lucrătoare, pentru luna decembrie.

În plus, am pornit și activitatea pe casnici, motiv pentru care a trebuit să ne adaptăm rapid, înspre binele echipei și al companiei.

Și cum progresul înseamnă schimbare continuă, promisiunea noastră este că sistemul va continua să fie îmbunătățit, pentru a ne asigura că atât echipa, cât și compania își pot realiza obiectivele propuse.

Schimbarea MAJORĂ pentru acest an se referă la planul de carieră ALS, prin care acum ești plătit pentru fiecare partener pe care îl înscrii în mod direct și eliminarea bonusului MLM din înscrieri. Ceea ce rămân sunt punctele necesare avansării în nivel, pentru a putea avea comision mai mare din contractele tale și ale echipei. Vei găsi aceste detalii în Regulamentul de Ordine Interioară ce va fi postat pe site.

Vei vedea și îmbunătățiri ale modului de informare asupra noutăților, prin intermediul contului tău de pe site-ul nostru.

Deși o bună parte din colaboratorii noștri sunt focusați pe non-casnici, noi acordăm o atenție deosebită pieței de casnici. De ce? Pentru că momentan suntem SINGURII care încheie contracte cu această categorie de consumatori. Iar acesta este un avantaj uriaș pentru noi. De ce? Pentru că rezultatele deosebite vor veni întotdeauna doar la cei care au curaj și fac acum. Cei care n-au curaj și așteaptă să nu fie mirați de nivelul rezultatelor pe care le obțin.
La ședință a participat și un nou coordonator, din DEVA, care a făcut o activitate similară, în urmă cu 3 ani, schimbând furnizorul de gaz al consumatorilor din acea zonă. Din experiența sa, greu a fost la început, deoarece clienții nu credeau, însă când au venit primele facturi, producția a explodat. În sens bun. Iar ea și cu cei care s-au ocupat atunci, pentru că au avut curaj în perioada de greutate, au putut să încheie mult mai ușor sute de contracte de furnizare. Și același lucru se va întâmpla și din martie 2015, când vor veni primele facturi pentru cei care au încheiat contractele în decembrie.

Încă o veste excelentă este că, din 1 martie, pe unul din site-urile companiei noastre (vom fi anunțați exact), clienții vor avea cont și-și vor putea scrie indecșii contoarelor, astfel încât să fie facturați cât mai apropiat de consumul înregistrat în luna februarie.
Mai multe vei primi și prin newsletter-ul companiei, ce va fi trimis în cursul zilelor ce urmează.
-Articol preluat cu permisiune.
 
Acest buletin informativ este plin de vești importante pentru cei care doresc să știe mai multe despre activitatea în compania ENERGAZ. Și am ținut să toate informațiile acestea la dispoziția celor care sunt interesați, și vor să știe mai multe despre activitatea companiei în reforma energiei.
Dacă crede-ți că această reformă vă oferă o bună ocazie de-a lucra și afirma, vă rog să vă înscrie-ți în echipa mea. Rezultatele vor fi pe măsura implicării noastre. Partea frumoasă este că, acum avem mult de lucru: Cu creșterea echipei, găsirea de clienți și completarea contractelor. Dar cu timpul această muncă va scădea, în schimb venitul nostru va fi în fiecare lună, la nivelul la care îl vom duce.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu